Hebingskamp 11, 6942 RS Didam
06 10167220
verkeersschoolstrada@gmail.com

Theorie Online

Tja theorie …voor de 1 dagelijkse kost op school …voor de ander  ? Een saai vooruitzicht ,een drempel die niet te nemen lijkt.

Maar daar heeft Verkeersschool Strada een oplossing voor!

Uit mijn 31 jaar ervaring weet ik dat leerlingen die een hekel aan leren hebben ook de theorie voor de auto niet leuk vinden. De beste oplossing hiervoor? Theorieles!

Door een gedegen begeleiding de leerstof op een leuke leerzame manier door te nemen lukt dit. In samenwerking met Verjo Verkeersleermiddelen bied ik een beproefde theoriecursus aan met de meest actuele vragen. De onlinecursus wordt via zoom gegeven. De cursus wordt gegeven in 4 blokken van 2 uur met pauze. Alle stof komt aan de orde. Elke maandagavond van 19.30 tot 21.30. Je kan instappen wanneer je wil zodat je na 4 weken automatisch alle stof behandeld hebt.

Kosten voor de hele cursus zijn 100 euro. Theorie-examen bij het CBR door mij ingepland kost niets extra´s dan de werkelijke kosten. Zie bij Machtigen hoe dat moet. Zelf inplannen kan ook natuurlijk en kost net zoveel. Mocht je een rijlespakket afnemen dan krijg je 15 euro korting op de theoriecursus. Een los blok of individueel les kan ook. De kosten hiervoor zijn 25 euro per blok. Priveles kost 45 euro per avond.  Geboortedatum (verplicht)

  Type Cursus(verplicht)

  Cursus elke maandagavond van 19:30 tot 21:30.
  gehele cursus is 4 avonden en dus 8 uur
  Deelname aan de cursus is via zoom, een gratis zoom account is hiervoor nodig
  Klik hier om deze aan te maken